iDOM

Система управління

Контакти

Повідомлення про проведення загальних зборів співвласників

Опубліковано: 12 січня 2018

 

ШАНОВНИЙ СПІВВЛАСНИК!

 

Повідомляємо Вас про те, що «27» січня 2018 року (в суботу) о 10 годині                    00 хвилин на дитячому майданчику у дворі багатоквартирних будинків № № 9, 11, 13 по вулиці Південній у місті Вишневе Києво-Святошинського району Київської області відбудуться загальні збори співвласників Об‘єднання співвласників багатоквартирного будинку «ПІВДЕННА ПЛЮС» (надалі -                        ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС» ).

Загальні збори співвласників (далі за текстом – «загальні збори») скликаються та проводяться за рішенням Правління ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС» від «11» січня 2018 року

Порядок денний зборів:

  1. Про обрання голови, секретаря та лічильної комісії загальних зборів співвласників ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС».
  2. Про результати діяльності ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС» в липні – грудні 2017 року. Про затвердження балансу та річного звіту ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС».
  3. Про зміну складу/переобрання правління ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС».
  4. Про розгляд звіту ревізійної комісії. Про зміну складу/переобрання ревізійної комісії ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС».
  5. Про надання доручення ревізійній комісії на проведення документальної перевірки ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС» за період липень 2017 року – січень 2018 року.
  6. Про продовження дії кошторису ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС» на січень 2018 року.
  7. Про визначення порядку сплати, переліку та розмірів внесків і платежів співвласників ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС», а також затвердження кошторисів ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС» на 2018 рік та січень 2019 року.
  8. Про надання згоди на оренду приміщень загального користування та допоміжних приміщень, встановлення щодо них сервітутів, а також надання повноважень Правлінню ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС» по визначенню умов (зокрема істотних) договорів оренди та сервітуту.
  9. Про розміщення на захищеному файловому сховищі документів, які стосуються діяльності ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС», та визначення порядку надання доступу до нього співвласникам ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС».

 

Запрошуємо Вас взяти участь в загальних зборах. При собі необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу співвласника ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС».

 

З повагою, 

Правління ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС»