iDOM

Система управління

Контакти

Зміна порядку реєстрації на сайті

Опубліковано: 08 листопада 2019

Шановні співвласники! З урахуванням складності реєстрації на сайті та неможливості вирішення технічних проблем (відображення форми зворотного зв'язку в мобільній версії сайту) з 11.11.2019 р. порядок реєстрації на сайті зміниться.

Тепер для реєстрації  Вам потрібно буде надіслати листа на електронну адресу pivdenna.plus@gmail.com із зазначенням ПОВНИХ прізвища, ім’я та по-батькові ВЛАСНИКА КВАРТИРИ, телефон, електронну адресу, номер квартири та номер будинку. З моменту надходження пароля на номер телефону, який Ви зазначили, Ви можете користуватися сайтом.

У випадку, якщо інформація про власника не буде співпадати з тією, якою володіє ОСББ «ПІВДЕННА ПЛЮС», ми повідомимо Вас про це та попросимо надати копії документів про право власності на квартиру.

У випадку, якщо Вам все одно не вдалося зареєструватися, - пишіть у Viber на номер 0992290809 із зазначенням наступних даних ВЛАСНИКА КВАРТИРИ:  повних прізвища, ім’я та по-батькові, номеру телефону, електронної адреси, номерів будинку та квартири.